Geef uw ogen een boost.

Vakkundige plaatsing van wimperextensionsaan huis in regio Mechelen.

Geniet van het geweldige effect van langere, volle wimpers met wimperextensions. Geen geknoei meer met mascara of wimperkrultang: een behandeling geeft u direct en gedurende verschillende weken een stralende oogopslag. Schakel de specialisten van Nail Supply in voor wimperextensions aan huis in Mechelen of omstreken!

Tijdens de plaatsing worden haartje per haartje de wimperverlenigingen aangebracht met een speciale lijm. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn zacht, flexibel en zo goed als gewichtloos. U zult de verlengingen niet voelen zitten. Door de minutieuze plaatsing kan de behandeling wel wat tijd in beslag nemen, maar het resultaat maakt dat lange stilzitten absoluut goed!

De levensduur van de wimperextensions is ongeveer zes weken. Dit volgt de normale cyclus van uw wimpers, die na een tijdje uitvallen. Heeft u graag een blijvend verlengingseffect, dan raden we u aan om na circa drie à vier weken uw wimpers weer te laten opvullen. U hoeft ook geen schrik te hebben voor water. U kan zonder problemen zwemmen, een uitgebreide douche nemen of naar de sauna gaan met uw extensions.

Bovendien gebeurt de behandeling in uw eigen vertrouwde thuisomgeving! Nail Supply plaatst uw wimperextensions aan huis in Mechelen en omstreken. Wij komen langs op het uur dat voor u past. Geïnteresseerd in een afspraak? U kan ons telefonisch, via het contactformulier of op onze Facebookpagina bereiken.