Uitgebreide nagelverzorging.

Verwen uzelf met een spa-manicure aan huis in regio Mechelen.

Breken uw nagels om de haverklap? Zien uw nagelriemen er ongezond uit? Breng uw nagels weer in topvorm met een spa-manicure aan huis in Mechelen door Nail Supply. Wij verzorgen met plezier uw handen. Wij komen bij u thuis langs op het tijdstip dat u het beste past. We vragen enkel dat u handdoeken, voldoende belichting en een geschikt stopcontact ter beschikking stelt.

U kan het volgende verwachten als u voor een behandeling bij Nail Supply kiest:

  • Bij een gewone manicure vijlen we uw nagels en verwijderen we lakrestjes indien nodig. Vervolgens worden de nagelriemen aangepakt in een speciaal aangepaste kom. Nadat alle dode huid is verwijderd, worden verschillende beschermende laagjes aangebracht op uw nagels.
  • Een spa-manicure aan huis te Mechelen en omstreken omhelst alle stappen van de gewone procedure, maar hierbovenop geven we ook uw handen een verzorging en kan u genieten van een weldadige handmassage.

Nail Supply is op elk moment van de dag beschikbaar en werkt ook op zon- en feestdagen. U kan ons telefonisch, via het mailformulier en op onze Facebookpagina contacteren. Maak vandaag nog uw afspraak en verwen uw nagels en handen met een deugddoende wellnessbehandeling!