Nieuwe nagels zonder zorgen.

Uw professionele nagelstyliste aan huis in regio Mechelen.

U houdt van deskundig onder handen genomen nagels, maar vindt nooit de tijd om bij een schoonheidssalon langs te gaan? Nail Supply is uw oplossing! Wij komen bij u langs wanneer het u uitkomt. Dit kan’s morgens, ‘s avondsen ook op zon- en feestdagen.

Als ervaren nagelstyliste aan huis in de regio Mechelen bieden wij u verschillende diensten aan. Uiteraard kan u bij ons terecht voor de grondige verzorging van uw nagels en voor het plaatsen van nieuwe lak of een kunstnagel. Daarnaast brengen wij ook make-up aan voor feestelijke gelegenheden. Verder zetten wij wimperextensions.

Wij brengen zelf al het noodzakelijke materiaal mee. Het enige dat we van u vragen is dat u wat handdoeken klaarlegt, dat er voldoende licht aanwezig is in de ruimte waar u graag zou zitten tijdens de behandeling en dat er een stopcontact voorhanden is.

Aarzel niet, maar schakel Nail Supply in als u een nagelstyliste aan huis in Mechelen of omstreken zoekt. U kan ons contacteren op ons telefoonnummer, via het mailformulier of op onze Facebookpagina. Daar vindt u ook verschillende foto’s terug van eerdere nagelkunststukjes van onze hand.