Haal het mooiste in uzelf naar boven.

Feestelijke make-up laten aanbrengenaan huis te Mechelen of omstreken.

Nail Supply heeft niet alleen expertise in nagels, ook maquillage behoort tot onze specialiteiten. Voor belangrijke gelegenheden zoals feesten of huwelijken kunnen wij uw gezicht professioneel opmaken. Zo bent u ervan verzekerd dat u er fantastisch uitziet op het grote moment.

Een aparte gebeurtenis verdient een buitengewone make-up! Schakel daarom Nail Supply in om uw make-up te laten aanbrengen aan huis in Mechelen en omgeving. Wij zetten de beste delen van uw gezicht in de verf en moffelen eventuele oneffenheden handig weg.Uiteraard luisteren we naar uw wensen. Had u graag een over-the-topglamoureuze look, of toch liever een naturelle opmaak? Wij zorgen ervoor dat uw spiegelbeeld aan uw visie beantwoordt. Wij geven ook graag advies over wat u zelf dagelijks kan doen voor een meer effectieve make-up beurt bij uw gezichtstype.

U hoeft hiervoor niet uit huis te gaan: Nail Supply komt naar u toe! Schakel ons in om uw make-up te laten aanbrengen aan huis in Mechelen en geniet van uw eigen huiselijke comfort tijdens de maquillage. Wij zijn beschikbaar op elk moment van de dag en werken ook op zon- en feestdagen. Maak vandaag nog uw afspraak. U kan ons telefonisch, via het mailformulier of op onze Facebookpagina contacteren.