Geniet lang van uw prachtige lak.

Duurzame kunstnagels laten aanbrengen te Mechelen.

Vertrouw uw nagels toe aan een professional: doe een beroep op Nail Supply om kunstnagels te laten aanbrengen in Mechelen en omstreken. Wij hebben de knowhow in huis om uw kunstnagels probleemloos te zetten. Zo heeft u echt weken plezier van een kunstig geplaatste schutkleur, al dan niet op vingers of tenen.

Kunstnagels bieden de meeste duurzaamheid: ze blijven lang mooi en de kleur slijt niet af. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een leuk, persoonlijk of creatief design te plaatsen. Hebt u zelf iets in gedachten? Wij werken uw idee met plezier uit. Nagels zijn onze passie.We zijn op de hoogte van de laatste trends en volgen bijscholing om ook nieuwe technieken te kunnen toepassen.

U hoeft zelf geen voet te verzetten. Neemt u Nail Supply in de arm, dan kan u uw kunstnagels laten aanbrengen in Mechelen in het comfort van uw eigen huis. Wij brengen zelf al het noodzakelijke materiaal mee, u hoeft enkel voor handdoeken, licht en een geschikt stopcontact te zorgen. Als ueen eigen design wil laten plaatsen, is het ook heel handig om een ontwerp of foto van wat u in gedachten heeftbij de hand te hebben!

Twijfel niet, maar maak vandaag nog uw afspraak! U kan ons op verschillende manieren contacteren: telefonisch, via het mailformulier of op onze Facebookpagina. Op Facebook vindt u ook foto’s terug van ons andere nagelwerk.