Mooie kleuren die niet afslijten.

In alle comfort gellak laten aanbrengen in regio Mechelen.

Had u graag een kunstlaagje op uw nagels laten zetten? Dan is gellak iets voor u! Een gelnagel is minder stevig als een normale kunstnagel, maar voelt zachter en natuurlijker aan. U heeft de keuze om voor een hardere of lichtere gellaag te gaan. Een lichtere gellaag is vrij gemakkelijk te verwijderen achteraf, een hardere laag heeft meer duurzaamheid. Als nagelspecialist kunt u bij ons terecht om gellak te laten aanbrengen in Mechelen en omstreken.

Net zoals bij een kunstnagel biedt een gellaag het voordeel dat uw mooie lakkleur niet na enkele dagen verslijt. Een gelnagel geeft een glanzender resultaat, waardoor het een iets hoger glamour-gehalte heeft. Hebt u zelf een design in gedachten voor uw nagels? Wij maken uw visie graag werkelijkheid! Wij houden van speciale nagels en volgen hiervoor ook geregeld bijscholingen, zodat we op de hoogte blijven van de laatste trends en technieken.

U hoeft hiervoor niet eens het huis uit! Nail Supply komt naar u toe op een tijdstip dat u verkiest. Wij werken zeer flexibel en zijn ook actief op zon- en feestdagen. Wij hechten belang aan een bevredigend resultaat en trekken voor al onze klanten voldoende tijd uit. Wij geven ook uitgebreid advies over het onderhoud van uw nieuwe nagels.

Heeft u interesse om gellak te laten aanbrengen in Mechelen? Maak dan gewoon een afspraak bij Nail Supply! U kan ons telefonisch, via het contactformulier of op onze Facebookpagina bereiken. U vindt op Facebook ook foto’s terug van nagels die door onszijn gelakt of gezet.